Weg droom: Doelwit van Anderlecht landt op 4 januari in Engeland

Weg droom: Doelwit van Anderlecht landt op 4 januari in Engeland

31-12-2015 10:15
1

Marko Grujic is definitief op weg naar Liverpool. Het transferdoelwit van Anderlecht heeft een visum gekregen om in Engeland te gaan werken. Net na nieuwjaar reist de huidige speler van Rode Ster Belgrado naar Liverpool om zijn fysieke testen af te leggen. Dat meldt Sportskacentrala. 

Voor Grujic komen er drukke dagen aan. De komende dagen mag hij zijn koffers pakken om dan richting Engeland te vertrekken. Eens aangekomen in Liverpool wachten er medische testen op hem. Er staat ook een ontmoeting met trainer Jürgen Klopp op het programma. 

Naar verluidt legt Liverpool zes miljoen euro op tafel voor de centrale middenvelder. Rode Ster Belgrado heeft ook recht op 10% van de transfersom, indien Liverpool Grujic verkoopt. Rode Ster moest zijn speler nu wel verkopen. Het zit namelijk met slechte financiële papieren.

Ook Anderlecht had Grujic graag gestrikt, maar moet dus op zoek naar een nieuwe naam. Even kreeg paars-wit nog hoop toen de vader van Grujic ging moeilijk doen. De vader had liever gehoopt dat de speler een tussenstap ging zetten.