Heeft Feyenoord interesse in ex-Standard-trainer? Als dat zo is: het zij zo

Heeft Feyenoord interesse in ex-Standard-trainer? "Als dat zo is: het zij zo"

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2015 om 21:22vr 25-09-2015 om 21:22

Ron Jans presteert al jarenlang fantastisch. Met PEC Zwolle beleefde de oefenmeester vele hoogtepunten, maar tot op heden is er geen topclub geweest die Jans wilde inlijven. Feyenoord had in het verleden interesse volgens het Algemeen Dagblad, dat Jans nu aan een vragenvuur onderwerpt.

Wanneer klopt een topclub nou eens aan bij de trainer? "Geen idee. Dat is niet aan mij. Maar om eerlijk te zijn: ik zit ook echt niet op mijn telefoon te kijken of er nog een mooie club belt. De manier waarop wij nu bij PEC Zwolle werken, ik vind dat echt fantastisch. Mijn zoon zegt wel eens, een beetje om me uit te dagen: 'Pa, jij hebt gewoon veel te weinig ambitie'."

Jans stond in het verleden al eens bij een 'topclub' op de loonlijst: Standard Luik. Ook Feyenoord had volgens het AD de naam van Jans genoteerd, maar met een kanttekening. Onder grote druk wordt het lastig... "Als dat zo is: het zij zo. Maar wie wat verder kijkt, zal inzien dat mijn vertrek bij Standard niets met mijn functioneren te maken had. Het beleid van die club is een verhaal op zich. Ik heb daar een fantastische tijd gehad en er was geen speler die wilde dat ik wegging."

Bij sc Heerenveen lukte het niet helemaal. "Daar speelden inderdaad tal van ongrijpbare krachten. Het was roddel en achterklap, mensen gunden elkaar het licht in de ogen niet. Er werd gelogen en bedrogen. Zelfs na een jaar wist ik nog niet wie ik in de top van de club kon vertrouwen en wie niet. Misschien moet je daar schijt aan hebben, maar in zo'n omgeving functioneer ik niet, dat heb ik wel geleerd in die tijd. Ik gedij bij onderling vertrouwen, bij samenwerken. Ik wil nooit meer in zo'n situatie terecht komen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws