Boussoufa heeft dan toch een uitweg voor zijn Russische probleem gevonden

Boussoufa heeft dan toch een uitweg voor zijn Russische probleem gevonden

Mbark Boussoufa heeft een nieuwe club gevonden. De Marokkaan trekt naar Saudi-Arabië, waar hij de kleuren van topclub Al-Ittihad zal verdedigen. Dat meldt Sportwereld.

Volgens de club legde Boussoufa reeds met succes zijn medische tests af in Jedda. Enkel de handtekening onder het contract ontbreekt nog. Al Ittihad had al even een overeenkomst met Lokomotiv Moskou.

Boussoufa zou in Saudi-Arabië een contract voor twee jaar tekenen en twee miljoen euro per jaar kunnen verdienen. De spelmaker onderhandelde afgelopen zomer nog met Anderlecht maar die transfer ging uiteindelijk niet door. In Rusland blijven was geen optie voor Boussoufa. Al-Ittihad biedt nu eindelijk een uitweg voor de Marokkaanse international.

Boussoufa kwam in de jeugd uit voor Ajax en Chelsea. In 2004 streek hij in Gent neer, waar hij na twee seizoenen een transfer richting Anderlecht versierde. In Brussel won hij twee keer de Gouden Schoen, drie keer de Ebbenhouten Schoen en werd hij driemaal Profvoetballer van het Jaar. Hij veroverde twee Belgische landstitels en één Belgische Beker alvorens naar Anzji Machatsjkala te trekken. In 2013 verkaste hij naar Lokomotiv Moskou.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie