Boussoufa stuurt wel een heel mysterieuze tweet: hij zegt tweemaal ja

Boussoufa stuurt wel een heel mysterieuze tweet: hij zegt tweemaal ja

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2015 om 23:27do 13-08-2015 om 23:27

Is de kogel eindelijk door de kerk? Indien we even op de twitterpagina van Mbark Boussoufa kijken, kunnen we misschien wel deze conclusie trekken. De Marokkaanse spelverdeler heeft namelijk tweemaal 'ja' gezegd. Op wat is nog niet duidelijk, maar deze tweet wakkert de geruchten ongetwijfeld aan. 

Het geflirt tussen RSC Anderlecht en Boussoufa lijkt misschien wel ten einde. Het flirten zal hoogst waarschijnlijk omgezet worden in een nieuw huwelijk. De Marokkaan heeft namelijk een heel mysterieuze tweet de wereld in gestuurd. Hij zegt namelijk tweemaal 'ja'. Is eentje er van het absolute jawoord aan RSC Anderlecht? Het is nog afwachten natuurlijk, maar de fans mogen uiteraard opnieuw beginnen dromen. 

Maar volgens Stefano Conforti, watcher van Lokomotiv Moskou, heeft Boussoufa wél een akkoord bereikt met RSC Anderlecht. Donderdag maakte coach Besnik Hasi nog zijn bedenkingen bij de transfer van Boussoufa. De Albanese coach denkt dat de Marokkaan nog te duur is voor paars-wit. Blijkbaar lijkt alles nu wel in kannen en kruiken. Maar het is natuurlijk afwachten op de officiële mededeling van de hoofdrolspelers. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws