Gent blaast transfer af na vreemd akkefietje: Zo iemand willen we niet
Discipline is belangrijk bij landskampioen

Gent blaast transfer af na vreemd akkefietje: "Zo iemand willen we niet"

24-07-2015 09:15

AA Gent zoekt deze zomer vooral nog versterking in de defensie, en ze vonden daarbij het ideale profiel. De landskampioen wilde er heel graag de Marokkaan Zouhair Feddal bij, maar zelf had die kennelijk niet zo veel zin.

De linksvoetige verdediger heeft aardig wat ervaring in grotere competities, hij speelde bij Parma en Palermo in de Serie A. De deal was zo goed als rond en normaal gezien kwam hij deze week tekenen, maar Feddal is nooit komen opdagen. Michel Louwagie reageert geïrriteerd. "Met iemand met die mentaliteit kunnen we onmogelijk in zee gaan", zegt hij in Het Nieuwsblad. "We zijn al op zoek naar een vervanger", doet hij de deur definitief dicht.

Niet alleen AA Gent is kwaad op de verdediger, ook zijn eigen entourage valt uit de lucht en wil een goed gesprek voeren met Feddal. "Dit was een unieke kans voor hem om Champions League te spelen. Maar blijkbaar schrikte de overstap van Italië naar België hem toch af", reageren ze kort. Gent even verwittigen over die keuze was kennelijk een brug te ver voor de international.