PSG bevestigt transfer: doelman van negen miljoen tekent in Parijs
Fransen vergroten concurrentie

PSG bevestigt transfer: doelman van negen miljoen tekent in Parijs

08-07-2015 14:25
1

Paris Saint-Germain verhoogt de concurrentie onder de lat. De Parijzenaren hebben de Duitse doelman Kevin Trapp (25) vastgelegd. Hij tekent een contract tot medio 2020, meldt de club woensdag.

Trapp moet in het Parc des Princes de strijd aangaan met eerste doelman Salvatore Sirigu, die vorig seizoen een matige indruk maakte in de ploeg van Laurent Blanc. Trapp komt over van Eintracht Frankfurt. De Fransen betalen volgens Duitse media negen miljoen euro voor de sluitpost. Daarmee is Trapp, die woensdag zijn 25ste verjaardag viert, de duurste uitgaande transfer in de geschiedenis van Eintracht.

De Duitse keeper wordt vrijdag gepresenteerd aan de pers. Hij speelde tot dusver 114 wedstrijden op het hoogste Duitse niveau. Hij reist woensdag al af naar Oostenrijk, waar PSG op trainingskamp is. Trapp stond sinds 2012 onder contract bij Eintracht Frankfurt, dat hem overnam van Kaiserslautern. Als onderdeel van de transfer spelen PSG en Eintracht Frankfurt volgende zomer ook een oefenwedstrijd tegen elkaar.