Meteen blessureleed voor Anderlecht: toptalent twee maanden in de lappenmand
Het zit aanvaller echt niet mee

Meteen blessureleed voor Anderlecht: toptalent twee maanden in de lappenmand

29-06-2015 10:57

Anderlecht zit nu in volle voorbereiding, maar de kern is nog lang niet compleet. Blessures zijn dan het laatste dat je wil, maar toch heeft het noodloot weer toegeslagen. Paars-wit gaat aan het seizoen moeten beginnen zonder één van zijn grootste talenten.

La Dernière Heure meldt dat de Colombiaan Oswal Alvarez opnieuw in de lappenmand ligt. Veel plezier hebben de Brusselaars nog niet gehad aan hun jonge talent. Alvarez werd al in 2012 gehaald door Anderlecht, hij gold toen als één van de grootste talenten van Colombia. Dat is nog steeds zo, maar de jongeling blijkt enorm blessuregevoelig te zijn. Dat komt volgens de medische staf vooral door zijn explosiviteit, zijn spieren zijn heel snel belast.

Alvarez heeft voorlopig maar vijf keer mogen meedoen bij Anderlecht, en ook nu verloopt de voorbereiding dus niet vlekkeloos. De nu negentienjarige aanvaller moet onder het mes, hij kampt met een voetblessure. Hij zal daardoor twee maanden langs de kant staan. Het enige straaltje zonneschijn voor de fans is dat Alvarez niet hervallen is in zijn oude blessures. Dit voetletsel heeft helemaal niets te maken met de enkelblessures die hem vorig jaar bijna heel het seizoen van het veld hielden.