Anderlecht moet zich haasten voor transfertarget, Grieken liggen op de loer
Aanvaller wekt heel wat interesse op

Anderlecht moet zich haasten voor transfertarget, Grieken liggen op de loer

15-05-2015 12:28

Een maand geleden meldde Voetbalprimeur.be al dat Guido Carrillo in beeld is bij Anderlecht. Tot nu toe deed paars-wit nog geen bod op de Argentijnse aanvaller van Estudiantes. Indien Anderlecht niet snel handelt, kan het misschien wel eens te laat zijn.  

Volgens Het Laatste Nieuws is immers ook Olympiakos geïnteresseerd in Carrillo. De Grieken willen de komende weken gaan handelen. De 23-jarige aanvaller speelt al zijn professionele voor zijn huidige club. Al enkele jaren is hij er ook een vaste waarde. Opvallend: Anderlecht en Olympiakos moeten de komende weken nog samenzitten. De definitieve transfer van Anderlecht-huurling Luka Milivojevic is nog niet volledig rond.

Anderlecht wil Carrillo halen als vervanger voor Aleksandar Mitrovic. De Serviër lijkt deze zomer bij Anderlecht te gaan vertrekken. Vooral uit de Premier League is er veel interesse voor Mitrovic. Volgens sommige bronnen is er al een akkoord tussen Anderlecht, Newcastle en Mitrovic. Maar de aanvaller ontkent voorlopig die geruchten.