Standard Luik bindt 'nieuwe Axel Witsel' nog wat langer aan zich
Standard zit fors in op de jeugd

Standard Luik bindt 'nieuwe Axel Witsel' nog wat langer aan zich

11-03-2015 10:30

Reda Jaadi heeft zijn contract bij Standard Luik met twee seizoenen verlengd. Dat maakte La Dernière Heure dinsdag bekend. Jaadi is één van de grootste talenten uit de Vurige Stede.

Jaadi tekende op zeventienjarige leeftijd zijn eerste profcontract bij Standard. Het bestuur van de Rouches was erg onder de indruk, maar dat resulteerde niet in speelkansen. Toen Ivan Vukomanovic aan het roer kwam bij Standard, veranderde de situatie van Jaadi. De middenvelder mocht mee op stage naar Spanje en daar maakte hij een meer dan behoorlijke indruk.

Jaadi leek eindelijk zijn kans te gaan krijgen, maar toen besloot Standard om Vukomanovic op straat te gooien. Onder José Riga verdween Jaadi weer uit beeld, maar toch bleef het bestuur van de Rouches in hem geloven. Ze boden de nieuwe Axel Witsel een contractverlenging aan en volgens La Dernière Heure ging hij daar ook op in.

Standard neemt het zondag op tegen KRC Genk en de kans dat Jaadi in actie komt, is vrij groot. Coach José Riga moet het namelijk stellen zonder Ricardo Faty en Adrien Trebel.