Uitgeleende Anderlecht-doelman kon ook op interesse van Club Brugge rekenen
Thomas Kaminski kon overstap maken naar de aartsrivaal

Uitgeleende Anderlecht-doelman kon ook op interesse van Club Brugge rekenen

10-10-2014 11:54

In zijn zoektocht naar speelminuten vertrok Thomas Kaminski deze zomer naar het Cypriotische Anorthosis Famagusta. De Belgische doelman met Poolse roots wordt door Anderlecht één seizoen in Cyprus gestald. Famagusta was echter niet de enige gegadigde die de 21-jarige belofte-international wilde binnenhalen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

"KV Mechelen wilde mij, maar had het budget niet. Hetzelfde gold voor Moeskroen-Péruwelz. Ik wou zelf het liefste naar Engeland vertrekken, waar Charlton Athletic interesse had. Maar Anderlecht wilde me niet naar daar laten vertrekken. Of dat te maken had met Roland Duchâtelet, weet ik niet", aldus Kaminski.

Ook uit onverwachte hoek dook er interesse op voor de doelman. "Club Brugge polste mij ook enkele keren, maar ik weet dat zoiets gevoelig ligt in Brussel. Ergens blijf ik toch een Anderlecht-man. Dus als ik voor de keuze was komen te staan tussen Club Brugge of het buitenland, dan was het meer dan waarschijnlijk het buitenland geworden", besluit de goalie.