Vertonghen over Denkey tijdens Anderlecht-Cercle: “Een van de beste in JPL”

Vertonghen over Denkey tijdens Anderlecht-Cercle: “Een van de beste in JPL”

25 april - 17:46 Laatste update: 17:54
14

Jan Vertonghen vierde zijn 37e verjaardag met een overwinning van RSC Anderlecht tegen Cercle Brugge. Na de match was de aanvoerder, hoewel blij met de zege, vastberaden om de focus op het verbeteren van hun spel te houden. Dat lezen we op RTBF.

"We moeten gewoon blijven winnen," benadrukte Vertonghen, die optimistisch was over de voortzetting van het seizoen.  "Het was niet makkelijk, maar er was veel ruimte om te spelen en we hebben er het beste van gemaakt. Ook al deden we dat uiteindelijk niet altijd. We moeten er nog steeds meer van maken."

De overwinning van Anderlecht werd mede mogelijk gemaakt door de verdediging op Kévin Denkey, de topscorer van de Pro League. Vertonghen prees de organisatie achterin. "Hij is een van de beste spelers in de competitie. Hij is enorm. We hebben vandaag als team goed verdedigd," merkte hij op.

Anderlecht en Vertonghen klimmen na de 3-0 opnieuw naar de kop van het klassement. Ook Club Brugge wist op woensdag overtuigend te winnen van KRC Genk en volgt op twee punten van de leider. Union Saint-Gilloise komt donderdag nog in actie. De geplaagde Brusselaars nemen het op tegen Antwerp

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)