Courtois sneller hersteld dan verwacht, “In goeden doen, kan volgende week spelen”

Courtois sneller hersteld dan verwacht, “In goeden doen, kan volgende week spelen”

25 april - 13:55
8

Thibaut Courtois kan mogelijk veel eerder in actie komen dan verwacht werd. Carlo Ancelotti, de hoofdtrainer van Real Madrid, heeft op een persconferentie aangegeven dat Courtois mogelijk in de aankomende match tegen Cádiz inzetbaar is.

Ancelotti zei het volgende over Courtois op de persconferentie van Real Madrid. “Courtois is in goeden doen. Hij zou volgende week kunnen spelen tegen Cádiz”, gaf de hoofdtrainer van Real Madrid aan. Real Madrid neemt het zaterdag 4 mei op tegen Cádiz in Bernabéu.

Courtois raakte rond augustus zwaar geblesseerd doordat de doelman een gescheurde kruisbandblessure opliep in zijn linkerknie. Courtois leek dicht bij zijn terugkeer, maar raakte vervolgens op training geblesseerd aan zijn meniscus in zijn rechterknie. Het seizoen leek voorbij, maar Courtois is nu toch eerder terug dan verwacht. 

Real Madrid en Courtois zijn dicht bij het kampioenschap in La Liga. In de El Clasico werd er met 3-2 gewonnen van FC Barcelona. Hierdoor is het gat met de Catalanen gegroeid naar elf punten. Er zijn nog zes matchen te gaan in de Spaanse competitie.