Albert over transfers bij Standard: “Stel je voor dat ze viertal zouden verliezen

Albert over transfers bij Standard: “Stel je voor dat ze viertal zouden verliezen"

24 april - 12:16
4

Standard staat voor een cruciale periode waarin investeringen noodzakelijk lijken voor hun toekomstige succes. Dat gelooft ook Philippe Albert. De analist bij RTBF benadrukt de financiële behoeften van de club voor de komende transferperiode.

"Standard moet tussen de 15 miljoen en 25 miljoen investeren”, klinkt het bij Albert. Deze investeringen zijn volgens Albert essentieel om het team te versterken en zich voor te bereiden op het volgende seizoen, vooral gezien de uitdagingen waarmee de club te maken heeft na een moeilijk seizoen.

Hoewel Standard's coach Ivan Leko vertrouwen lijkt te hebben in de toekomst van de club, zijn er nog steeds zorgen over het vertrek van belangrijke spelers. Albert benadrukt de mogelijke ‘troubles’ bij belangrijke spelers. “Stel je voor dat hij Bodart, Laifis, Alzate, een van zijn twee spitsen en Çanak zou verliezen, dan zou het echt ingewikkeld worden", aldus Albert. 

Albert wijst ook op de waarschijnlijk lage transfersommen van mogelijke vertrekkers. Het zou volgens hem een probleem kunnen worden. "Er wordt gesproken over een vertrek van Arnaud Bodart voor twee miljoen. Hij is drie of vier keer zoveel waard. Dat is niet hoe ze het team gaan heropbouwen," besluit Albert.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)