Muslic ontgoocheld: Verschil was dat zij wél hun kansen afmaakten

Muslic ontgoocheld: "Verschil was dat zij wél hun kansen afmaakten"

21 april - 17:58
8

Zondagmiddag eindigde de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Royal Antwerp FC met een 0-1 eindstand in het voordeel van Rood-Wit. Na afloop was Cercle-coach Miron Muslic uiteraard ontgoocheld over het resultaat. 

Muslic zag langs de zijlijn dat zijn ploeg wel degelijk kansen creëerde. "We hadden onze momenten en die moesten we grijpen", citeert Sporza Muslic. "Antwerp heeft een sterke verdedigende structuur en wanneer we toch kansen krijgen, moeten we ze afmaken."

Toch slaagde de Vereniging er niet in om de netten te doen trillen. "Normaal zouden we die kwaliteit moeten hebben met Denkey, Minda, Somers en Augusto", stelt Muslic. Volgens hem koste dat z'n team de zege. "Het grootste verschil met Antwerp vandaag was dat zij wel hun mogelijkheden wel afmaakten."

Cercle ziet zo Antwerp haasje-over doen in de stand. Groen-Zwart zakt naar de zesde plek met 29 punten. De landskampioen telt er momenteel evenveel, maar heeft een beter doelpuntensaldo. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.