'Blessin en selectie voeren pittig groepsgesprek na 0 op 9 punten in Play-Offs'

'Blessin en selectie voeren pittig groepsgesprek na 0 op 9 punten in Play-Offs'

19 april - 07:55
4

Bij Union SG gaat het niet over rozen in de Champions' Play-Offs. Het team van Alexander Blessin heeft 0 uit 9 mogelijke punten behaald. Daarom was er volgens Het Nieuwsblad een pittig groepsgesprek bij Union.

Bij Union ging het al niet goed toen de 2-1 nederlaag tegen RSC Anderlecht er ook nog eens bovenop kwam. Door de tegenvallende resultaten ontstonden er wrijvingen tussen de spelers van Union.

Tijdens een groepsgesprek zijn alle frustraties op tafel gelegd. Dat gesprek was vruchtbaar en de neuzen staan weer dezelfde kant op voor de wedstrijd tegen Club Brugge.

Blessin heeft ook individuele gesprekken gevoerd om de spelers te motiveren. De spelers besloten ook buiten het veld met elkaar op te trekken om de band te versterken.

Club Brugge komt op zondag om 18:30 langs bij Union SG voor een wedstrijd in de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.