Lukaku ziet Udinese - AS Roma gestaakt worden, Ndicka zakt in elkaar

Lukaku ziet Udinese - AS Roma gestaakt worden, Ndicka zakt in elkaar

14 april - 20:17 Laatste update: 20:20

Het duel tussen Udinese en AS Roma is zondag om een erg nare reden stilgelegd. In de tweede helft ging verdediger Evan Ndicka naar de grond en al snel bleek dat dit was vanwege problemen aan zijn hart. Op dat moment stond het 1-1, Romelu Lukaku wist de treffer voor Roma te maken. 

De schrik zat er goed in bij alle aanwezigen toen Ndicka in minuut 73 naar het gras ging. De wedstrijd werd onmiddellijk stilgelegd en dokters konden met een AED het veld op om de Ivoriaanse mandekker te ondersteunen. Ndicka moest uiteindelijk op een brancard van het veld gedragen worden. Gelukkig stak de verdediger nog voor hij de catacomben in ging zijn duim op om te laten zien dat het goed ging met hem.

Nadat Ndicka van het veld werd gedragen, maakte de arbiter de beslissing om de wedstrijd niet meer uit te spelen. De fans en de spelers waren zo geschrokken dat hij het niet passend vond om nog door te voetballen. Roma-coach Daniele de Rossi ging gelijk de spelerstunnel in achter Ndicka aan en aanvoerder Lorenzo Pellegrini legde de situatie uit aan de fans. De supporters applaudiseerden massaal toen de staking werd aangekondigd.