Hasi kritisch op verdediging Mechelen tegen Westerlo: “Ze waren de kluts kwijt”

Hasi kritisch op verdediging Mechelen tegen Westerlo: “Ze waren de kluts kwijt”

14 april - 13:19

Besnik Hasi, de hoofdtrainer van KV Mechelen, zag Mechelen thuis met 3-2 winnen van KVC Westerlo nadat De Kemphanen eerder met 0-2 voor stonden. Hasi blikt terug op de match en is content dat Islam Slimani zijn eerste treffer maakte voor Malinwa.

Hasi vertelt dat Mechelen goed begon tegen Westerlo, volgens de hoofdtrainer was Mechelen zich bewust van de gevaarlijke tegenaanvallen van Westerlo. “Daarna deden we n'importe quoi. Bepaalde verdedigers hadden een mindere dag. Ze waren de kluts kwijt”, citeert Sporza Hasi.

Hasi geeft aan dat zijn wissels van belang waren voor Mechelen tegen Westerlo. “Maar we bleven kalm en de invallers brachten een "schwung". Het kan misschien wel makkelijker tegen 10 man, maar je moet ze wel nog scoren”, aldus Hasi.

Hasi zag Slimani zijn eerste treffer maken voor Mechelen. “Ik ben blij dat Slimani dat gedaan heeft, maar hij heeft er ook weer een pak gemist. Hij bewees me het tegendeel en toch vind ik dat hij meer in de zestien moet duiken. Gent wordt een test”, besluit Hasi.