Ferrera na belangrijke zege RWDM tegen Eupen: “Universele methode, liefde geven”

Ferrera na belangrijke zege RWDM tegen Eupen: “Universele methode, liefde geven”

13 april - 20:02

Yannick Ferrera, de hoofdtrainer van RWDM, boekte een zeer belangrijke zege tegen KAS Eupen in de Relegation Play-Offs van de Jupiler Pro League. De Panada’s kwamen op bezoek en verloren met 3-1. Ferrera geeft aan dat alle lof voor de spelers is.

Ferrera geeft aan zeer gelukkig te zijn na de zege van RWDM tegen Eupen. “Enkele weken geleden zaten de spelers in zak en as. Na de reactie die ze vandaag getoond hebben, verdienen ze het om deze emoties nu te beleven”, citeert Sporza Ferrera.

Ferrera wordt vervolgens gevraagd of dit de Ferrera-methode is bij RWDM tegen Eupen. “Nee, het is een universele methode: je moet liefde geven aan de spelers. Een duidelijk kader tekenen. Ik ben maar de gids om hen de weg te tonen. Als de spelers de inspanningen niet willen leveren, gebeurt er niks. Alle lof is dus voor de spelers”, geeft Ferrera aan.

Ferrera sluit af door zijn conclusie over het spel van RWDM tegen Eupen te geven. “Vandaag waren we bij momenten in staat om meer kwaliteit en efficiëntie in ons spel te brengen. We hebben ook niet veel weggegeven. We gaan hier nu toch even van genieten”, besluit de hoofdtrainer van RWDM.