Vanaken ziet enorm talent bij Club Brugge: Potentieel voor de beste ploegen ter wereld

Vanaken ziet enorm talent bij Club Brugge: "Potentieel voor de beste ploegen ter wereld"

13 april - 19:00
10

Antonio Nusa kreeg de voorbije jaren al flink wat lof en werd en wordt bestempeld als een absoluut toptalent. Dat vindt ook Hans Vanaken, die hem zelfs de meest getalenteerde voetballer vindt die hij ooit bij Club Brugge zag.

"Op die leeftijd wel", begint hij in Het Nieuwsblad. "Op zijn zestien, zeventien merkte ik al het pure talent. We zien het nog niet elke week, maar dat heeft met zijn jeugdigheid te maken", geeft de kapitein van Club Brugge aan.

Dat Nusa er nog niet elke week staat en daar kritiek voor krijgt, vindt Vanaken dan ook overdreven. "Je kunt niet eisen dat zo een jongen wekelijks het verschil maakt – dat zou nog uitzonderlijker zijn. Tegen Anderlecht vond ik Antonio goed. Heel goed zelfs. Dan zie je ook dat hij zijn rechtstreekse tegenstander zot kan spelen", aldus Vanaken.

Voor de middenvelder is het dan ook duidelijk dat Nusa mag hopen van het allerhoogste. "Antonio heeft het potentieel om bij de beste ploegen ter wereld te geraken", besluit Vanaken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.