Moris over titel en Anderlecht-Union: “Er zijn vier potentiële titelkandidaten”

Moris over titel en Anderlecht-Union: “Er zijn vier potentiële titelkandidaten”

13 april - 11:18
7

Met nog een moeizame start van de play-offs achter de rug, kijkt Union-doelman Anthony Moris vol vertrouwen vooruit naar de komende derby tegen RSC Anderlecht. In een interview met RTBF benadrukte hij het optimisme binnen het team, ondanks de tegenslagen in eerdere wedstrijden. 

Moris is hoopvol gestemd door het feit dat het team kansen blijft creëren en heeft vertrouwen in de capaciteit van Union om de komende wedstrijden te laten zien dat ze weer op de goede weg zijn. 

In reactie op de kritiek die Union heeft ontvangen na een reeks teleurstellende resultaten, blijft Moris nuchter en zelfverzekerd. Hij beschouwt kritiek als een compliment. "Kritiek maakt me aan het lachen”, klinkt het in RTBF. “Maar ik zie het als een compliment. Als je een geweldige speler wilt zijn, een geweldige club en je wilt titels winnen, dan stel je jezelf bloot aan dit soort kritiek."

Of de titelstrijd neerkomt op het duel met Anderlecht? "We hebben gezien dat dat niet zo is. Als je alleen die 2 wedstrijden wint en verder niets, dan werkt het niet”, aldus Moris. “KRC Genk doet het momenteel erg goed en Club Brugge is ook terug in de race. Er zijn vier potentiële titelkandidaten.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.