Mbamba (ex-Club Brugge) wil titel bij Leverkusen: Mijn kans komt wel

Mbamba (ex-Club Brugge) wil titel bij Leverkusen: "Mijn kans komt wel"

11 april - 12:44
1

Bayer Leverkusen is op weg naar de landstitel in Duitsland. Met Noah Mbamba speelt er één Belg bij die club. Ook hij staat te kijken van dit succes, maar ziet wel gegronde redenen.

"Eerst en vooral loopt er bijzonder veel kwaliteit rond", aldus Mbamba bij Sporza. "Op elke positie staan er topspelers die perfect in het systeem passen. Iedereen bij ons heeft een enorme drive en honger. Je ziet dat het ook vaak de invallers zijn die het verschil maken. We weten dat we iedereen nodig hebben om onze doelen te bereiken."

Mbamba speelde zelf maar 104 minuten. "Ik ben tevreden hier. Oké, het is niet altijd makkelijk om zo weinig te spelen, maar voor de rest is alles positief. Er is hier iets geks aan het gebeuren en ik heb een prima relatie met het bestuur en de coach. Voorts vertrouw ik in mijn kwaliteiten, mijn kans komt wel. Volgend seizoen? Daar denk ik nog niet te veel aan. Eerst wil ik mijn derde landstitel pakken."

Voor Leverkusen zou het nog maar de eerste landstitel uit de geschiedenis zijn. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.