Thiago en Onyedika blinken uit bij Club Brugge: Nog niet gezien dit seizoen

Thiago en Onyedika blinken uit bij Club Brugge: "Nog niet gezien dit seizoen"

8 april - 22:47
12

Club Brugge wist zondag te imponeren en haalde het knap met 3-1 van RSC Anderlecht. Heel wat spelers blonken uit in die partij, maar bij Extra Time was er vooral lof voor Igor Thiago en Raphael Onyedika.

Die laatste werd matchwinnaar door twee doelpunten te scoren en Club Brugge zo te helpen aan de winst. Een sterke prestatie na een moeilijke periode. "Het is opvallend dat hij zo aanwezig was en het spel echt verdeelde. We kregen een nieuwe Onyedika te zien", gaf Steven Defour aan bij Extra Time.

"Hij strooide met geweldige passes", ging Defour nog verder. "Dit seizoen hebben we dat nog niet gezien van hem. Dat is het teken dat er toch iets veranderd is. Misschien instructies van de nieuwe coach", vraagt hij zich af.

Thiago
Ook Thiago wist te overtuigen en maakte het Jan Vertonghen en Zeno Debast zondag knap lastig. "Het enige wat ontbrak was zijn afwerking", aldus Peter Vandenbempt. "De Thiago van in zijn gouden periode had gescoord, maar dit was een spits zonder vertrouwen", merkte hij op.

"Maar hij was wel goed", pikte Filip Joos daarop in. "Opvallend wel dat je zonder vertrouwen toch belangrijk kan zijn voor je team", aldus de commentator. "Alles wat hij in teambelang moest doen was heel goed. Hij was zeer sterk", gaf Steven Defour nog mee.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.