Club Brugge-Anderlecht: ‘Onder de indruk van Skoras, bij alles betrokken’

Club Brugge-Anderlecht: ‘Onder de indruk van Skoras, bij alles betrokken’

8 april - 16:01
4

In een recente aflevering van Complètement Foot (geciteerd door RTBF) analyseerden David Houdret, Nordin Jbari en de journalisten Manuel Jous en Pieter-Jan Calcoen van Het Nieuwsblad de 3-1 nederlaag van RSC Anderlecht tegen Club Brugge. Het panel begon met het samenvatten van de wedstrijd.

Manuel Jous beschreef de sleutel tot de overwinning van Club Brugge als "intensiteit", terwijl Nordin Jbari de nadruk legde op "efficiëntie". Hij prees de doeltreffendheid van Brugge, met name de prestaties van Onyedika, die twee doelpunten maakte, waaronder een prachtig schot.

Jbari benadrukte ook dat het hele team van Club Brugge indrukwekkend was. "Het Brugse team was over het algemeen op de afsrpaak," zei hij, wijzend op Thiago's sterke spel en de solide verdediging van Brugge.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge)

Manuel Jous was vooral onder de indruk van Skoras, die ondanks de afwezigheid van enkele belangrijke spelers zoals Skov Olsen en Vanaken, twee assists gaf en een actieve rol speelde in de aanvallen van Brugge. "Onder de indruk van Skoras, die twee assists gaf en betrokken was bij veel bewegingen van Brugge, terwijl Skov Olsen en Vanaken er niet bij waren. We dachten dat het gevolgen zou hebben, maar dat was niet zo.”

Tot slot, Pieter-Jan Calcoen was verrast door de prestatie van Club Brugge, gezien de afwezigheid van enkele sleutelspelers. "Brugge was verrassend," merkte hij op. "Zonder Vanaken, Mignolet en Skov Olsen en tegen een in vorm verkerend Paars team maakten ze een groot verschil op het veld."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.