Mechele geniet van doelpunt tegen Anderlecht: “Het was wel leuk hé”

7 april - 19:26
1

Club Brugge mocht zondag gaan rusten met een 1-0 voorsprong tegen RSC Anderlecht. Brandon Mechele kopte de thuisploeg op voorsprong. Mechele genoot intens van zijn doelpunt.

Tijdens de rust stond de verdediger van Club Brugge Eleven Sports te woord. Over zijn doelpunt zei Mechele: "Het was wel leuk hé, scoren als echte Bruggeling tegen Anderlecht. Daardoor hadden we meteen de supporters mee."

Mechele was tevreden met wat Club Brugge in de eerste helft liet zien. “De eerste helft was goed. Het was alleen jammer dat we geen tweede goal maakten. Na de rust moeten we met dezelfde focus spelen."

Als Club Brugge wint van Anderlecht komt het op vijf punten van Union en Anderlecht. Indien Anderlecht alsnog minstens een punt weet te bemachtigen is het de nieuwe leider in de Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.