Vrancken over programma KRC Genk: “Gaan ervan uit dat het een voordeel is”

Vrancken over programma KRC Genk: “Gaan ervan uit dat het een voordeel is”

1 april - 13:18

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, staat maandagavond tegenover Union SG. Vrancken blikt vooruit op de aankomende vier matchen van de Champions’ Play-Offs. Van de vier matchen vinden er drie matchen plaats in de Cegeka Arena van Genk.

Vrancken zegt het volgende over de vele thuismatchen in het begin van de Champions’ Play-Offs. “Dat is een mes dat snijdt langs twee kanten, want dat betekent dat je in de terugronde minder voor eigen publiek speelt. Maar we gaan ervan uit dat het een voordeel is”, deelt Vrancken via de officiële kanalen van Genk.

Vrancken geeft aan dat het vertrouwen van Genk er moet zijn. “Het geloof moet er zijn dat we resultaat kunnen halen, zeker met het publiek erachter. We moeten vooral uitgaan van onze eigen sterkte, te beginnen tegen Union”, aldus Vrancken.

Genk ontvangt maandagavond Union SG en op zaterdag 6 april gaat Genk op bezoek bij Royal Antwerp FC op De Bosuil. Zaterdag 13 april komt Cercle Brugge op bezoek bij Genk en zaterdag 20 april trekt RSC Anderlecht naar de Cegeka Arena.