Opvallend: 'PSV, Ajax én Feyenoord denken aan Patro-huurling Hadj-Moussa'

Opvallend: 'PSV, Ajax én Feyenoord denken aan Patro-huurling Hadj-Moussa'

29 maart - 21:16

Een zeer opvallend gerucht uit Frankrijk: Ajax, PSV, Feyenoord en PEC Zwolle zouden geïnteresseerd zijn in Anis Hadj Moussa. De Algerijnse rechtsbuiten is opgeleefd bij Vitesse, dat hem huurt van Patro Eisden. Bij de Nederlandse club wist hij al flink wat indruk te maken.

Het Franse FootMercato maakt melding van de interesse van de Nederlandse topclubs en PEC. Hadj Moussa is een van de weinige lichtpuntjes bij de Arnhemmers in dit seizoen: de 22-jarige wordt sinds januari gehuurd van Patro Eisden Maasmechelen en zorgde in zijn eerste zeven wedstrijden voor een doelpunt en een assist.

Hadj Moussa keert in de zomer terug naar België, maar zal dat niet zonder verdere Nederlandse interesse doen, aldus het medium. Met een geschatte marktwaarde van minder dan een miljoen euro is Hadj Moussa een interessante optie. De linkspoot zorgt voor veel dreiging bij Vitesse, dat voorlaatste staat en er alles aan moet doen om directe degradatie te ontlopen. Nummer zestien RKC heeft vijf punten meer. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.