OFFICIEEL: De Laet neemt na het seizoen afscheid van 'zijn Antwerp'

OFFICIEEL: De Laet neemt na het seizoen afscheid van 'zijn Antwerp'

29 maart - 17:20 Laatste update: 17:24
29

Voor Ritchie De Laet zit het liefdesverhaal met Royal Antwerp FC er bijna op. Het icoon van de club heeft aangegeven afscheid te nemen van The Great Old.

De 35-jarige verdediger heeft een aflopend contract bij Antwerp, dat niet verlengd zal worden. Hij heeft via een knap filmpje op de clubkanalen nu ook aangegeven dat hij The Great Old na het seizoen zal verlaten. Of hij ook blijft voetballen, is voorlopig nog niet duidelijk.

De veteraan begon het seizoen nog als basispion bij Antwerp, maar kwam de laatste weken amper nog in actie door een spierblessure. In totaal speelde De Laet maar liefst 204 wedstrijden voor 'zijn Antwerp', waarmee hij één keer kampioen werd en ook twee keer de Beker van België won.

Naast zijn verhaal bij Antwerp speelde De Laet ook voor onder andere Stoke City, Manchester United, Sheffield United, Preston North End, Portsmouth, Norwich, Leicester City, Middlesbrough, Aston Villa en Melbourne City.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.