Cercle Brugge hoopt meteen op rampscenario voor Club Brugge: Ultieme droom

Cercle Brugge hoopt meteen op "rampscenario" voor Club Brugge: "Ultieme droom"

29 maart - 17:57 Laatste update: 18:14
24

Cercle Brugge mag zich opmaken voor de Champions' Play-Offs en staat meteen voor een burenderby tegen Club Brugge. Voor de Vereniging misschien wel de belangrijkste partij van de hele Play-Offs, waarin Miron Muslic ook serieus wil overtuigen.

Muslic heeft alvast enorm veel zin in die Play-Offs en gelooft ook dat zijn ploeg serieus kan overtuigen. "Iedereen heeft ontzettend hard gewerkt om dit doel te bereiken en wie denkt dat we de druk niet zullen aankunnen, heeft het ook mis voor", geeft hij aan op zijn persconferentie.

Daarin krijgt Cercle meteen een topper tegen Club Brugge op het programma. Opnieuw kan Cercle een luis in de pels worden van de grote broer. Al is de ambitie bij Muslic nog groter dan dat. "We zullen in elk geval ons vel duur verkopen en gaan voor winst maandag. Ik weet dat we dan over Club zouden springen en ik kan mij voorstellen dat dit voor hen een rampscenario zou zijn, maar voor ons is het de ultieme droom", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.