KRC Genk heeft met keuringsbedrijf ACEG/SPOQ nieuwe partner beet

KRC Genk heeft met keuringsbedrijf ACEG/SPOQ nieuwe partner beet

29 maart - 14:40 Laatste update: 14:43

KRC Genk en ACEG/SPOQ maakten op donderdag een nieuw partnership bekend. Genk gaat voor 2,5 seizoenen in zee met het keuringsbedrijf. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

De partijen delen dezelfde kernwaarden. ''De ambitie en het jonge, dynamische karakter van KRC Genk, is iets wat ook binnen ACEG erg leeft. We kenden de voorbije jaren een ongelooflijke groei en zijn ondertussen het grootste keuringsorganisme in Belgische handen'', vertelden de zaakvoerders van het keuringsbedrijf.

Ook Genk gaat enthousiast de samenwerking aan. ''Beide merken zijn de afgelopen jaren geëvolueerd van challenger naar gevestigde waarde binnen hun sector. ACEG biedt hun keuringsdiensten vandaag al aan over grote delen van Vlaanderen. We zetten de kracht van ons merk graag in om hen ook in Limburg voet aan grond te laten krijgen. Daarnaast biedt deze samenwerking ook voor KRC Genk zelf een opportuniteit om als jonge club verder te groeien binnen en buiten Limburg'', zei Sem Franssen, Directeur Business Development bij Genk.

ACEG/SPOQ zal meteen te zien zijn op de shirts van KRC Genk. Ook zal het keuringsbedrijf de wedstrijdbal aanbieden tijdens het eerste Champions' Play-Offs-duel van Genk met Union SG van aanstaande maandag.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.