Eden Hazard heeft spijt: ''Als ik maar één ding uit verleden kon veranderen...''

Eden Hazard heeft spijt: ''Als ik maar één ding uit verleden kon veranderen...''

29 maart - 14:25
13

Eden Hazard blikte terug op zijn voetbalcarrière in de Chequeo Var-podcast. De voormalige Rode Duivel noemde een specifiek moment waar hij spijt van had uit zijn tijd als speler van Real Madrid.

Hazard had liever anders omgegaan met een blessure. ''Als ik één ding uit het verleden kon veranderen, zou het zeker de enkeloperatie zijn die ik in maart 2020 heb ondergaan'', vertelde Hazard.

Het was een bijzondere periode destijds. ''Toen ik vanuit Dallas terugkwam naar Madrid, was net de Covid-19 pandemie uitgebroken. Ik heb meer dan twee maanden alleen thuis doorgebracht terwijl ik revalidatie nodig had, maar ik deed dat zonder fysiotherapeut'', zei Hazard.

Hazard had het liever anders aangepakt. ''Als ik één situatie uit mijn verleden kon veranderen, zou het deze zijn. Ik zou de dokter bellen en hem vragen om zelfs tijdens de pandemie te komen behandelen. Mijn doel was om weer op topniveau te komen. Aan het einde van de lockdown ging ik terug naar het veld, maar mijn enkel was niet in orde. Sterker nog, het brak opnieuw'', aldus Hazard.

De voormalige Rode Duivel kwam nog wel in actie in LaLiga na het herstel van die blessure. In totaal speelde de linksbuiten 76 wedstrijden voor Real Madrid, waarin hij 7 keer scoorde en 12 assists gaf.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.