Leegloop bij Cercle Brugge? 'Drie spelers gewild, interesse Italië en Engeland'

Leegloop bij Cercle Brugge? 'Drie spelers gewild, interesse Italië en Engeland'

28 maart - 15:05
2

Volgens Het Laatste Nieuws is Alan Minda het volgende transfertarget bij Cercle Brugge. Naar verluidt lonken clubs uit Engeland en Italië voor de Ecuadoraanse buitenspeler.

Minda viel tijdens de interlandperiode geblesseerd uit en verliet bij Ecuador met tranen het veld. Er werd gevreesd voor een enkelblessure, maar de schade lijkt mee te vallen. AC Milan, Fiorentina en Napoli volgen Minda en er zou ook interesse zijn vanuit Engeland. Dit seizoen is Minda een absolute sterkhouder bij Cercle Brugge. Ook Kevin Denky en Jesper Daland worden met een vertrek in verband gebracht.

Miron Muslic panikeert niet. “Vorige zomer zijn hier ook een pak toppers vertrokken, met Ueda en Deman als voornaamsten, maar we zijn er in geslaagd om hen degelijk te vervangen en hebben een nóg beter seizoen gespeeld dan het vorige. Dat is nu eenmaal het verdienmodel van Cercle Brugge en dat moeten we in de volgende transferperiode dus herhalen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.