Pochettino laat zich uit over pechvogel Lavia: “Triestig en zeer moeilijk”

Pochettino laat zich uit over pechvogel Lavia: “Triestig en zeer moeilijk”

28 maart - 14:26

Het seizoen van Romeo Lavia zit er al op bij Chelsea. De middenvelder speelde amper dertig minuten door blessureleed. Afgelopen zomer maakte hij een miljoenentransfer van Southampton naar Londen.

Chelsea legde zo’n 62 miljoen euro op tafel voor Lavia, maar de Rode Duivels speelde in totaal 32 minuten, dat komt neer op 1,94 miljoen euro per minuut. Lavia maakte pas vier maanden na zijn transfer zijn debuut, maar tegen Crystal Palace viel hij meteen geblesseerd uit.

Nu heeft een terugslag in zijn revalidatie ervoor gezorgd dat het seizoen van Lavia erop zit. Coach Mauricio Pochettino liet zich uit over zijn onfortuinlijke pupil. “Lavia is triest, het is echt een moeilijke situatie, hij heeft maar dertig minuten gespeeld na zijn transfer”, klinkt het.

Lavia kwam al met een blessure aan bij Chelsea. “Wanneer Chelsea hem had binnengehaald kwam hij aan met problemen van bij Southampton en vervolgens kreeg hij blessurezorgen aan de voet.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.