Ferrera heeft plannen met RWDM: “De club een ander gezicht geven”

Ferrera heeft plannen met RWDM: “De club een ander gezicht geven”

28 maart - 09:25 Laatste update: 09:39
1

Yannick Ferrera is aangesteld om RWDM in de Jupiler Pro League te houden. De Brusselse club moet vol aan de bak in de Play-Downs. Ferrera gaf een interview aan Het Nieuwsblad.

Ferrera heeft plannen met RWDM. “Ik wil de club een ander gezicht geven. Als ik de jongens de nodige liefde geef, valt er veel uit deze kern te halen. Veel meer dan er onder mijn voorgangers uit gehaald is, en dat zeg ik uiteraard zonder afbreuk te willen doen aan hun verdiensten en kwaliteiten.”

Ferrera vindt ook niet dat het behoud een ‘mission impossible’ is. “Neen, dat is deze opdracht zeker niet. Nu bedraagt de achterstand op een barrageplaats slechts één punt. Het is vooral tijdens de voorbije weken dat de mensen zijn gaan beginnen denken dat RWDM een zekere zakker is.”

De oefenmeester gelooft echter vol in de redding. “Eerlijk gezegd, ik dacht dat ook even, want statistisch gezien is RWDM de slechtste ploeg van 2024. Maar vijf dagen geleden ben ik er helemaal anders over gaan denken.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)