Ongeslagen reeks van Rode Duivels geeft waarschuwing voor tegenstanders

"Ongeslagen reeks van Rode Duivels geeft waarschuwing voor tegenstanders"

27 maart - 18:43

Na een spannende vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland, waarin de Rode Duivels een groot deel van de tijd op voorsprong stonden, moesten Domenico Tedesco en co toch vrede nemen met een gelijkspel. Philippe Albert analyseert op RTBF

"We moeten nog een paar tandjes bijzetten als we willen dromen en uiteindelijk iets willen claimen," klinkt het bij de analist. "We hebben heel wat kansen weggegeven aan de Ieren en de Engelsen. Dat is opnieuw de belangrijkste les van deze wedstrijd."

Onder de leiding van Domenico Tedesco hebben de Belgische spelers twaalf wedstrijden zonder nederlaag gespeeld, maar Albert erkent dat er ruimte is voor verbetering. "Aan alle streaks komt een einde en ik hoop dat het zo laat mogelijk is," zegt hij. 

"We hebben niet de bovenhand gehad tegen tegenstanders die binnen ons bereik lagen, met uitzondering van Engeland natuurlijk.”, gaat Albert verder. “Het is wel interessant om ongeslagen te blijven, omdat het een signaal afgeeft naar de volgende tegenstander."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.