Ontgoocheling is doorgespoeld: KV Mechelen verkocht al ruim 500 extra abonnementen

Ontgoocheling is doorgespoeld: KV Mechelen verkocht al ruim 500 extra abonnementen

27 maart - 14:08
1

Geen topaffiches met RSC Anderlecht, Royal Antwerp FC en Union Saint-Gilloise meer, maar wel een dubbele confrontatie met pakweg Sint-Truiden en KVC Westerlo in de plaats. Het was toch even slikken voor de fans van KV Mechelen toen de Champions' Play-Off in extremis nog uit de handen glipte. Intussen zijn ze bekomen van die optater, zo blijkt.

De abonnementenverkoop voor de Europe Play-Off loopt namelijk als een trein. Als het Mechelse bestuur al angst had voor desinteresse, is die ongegrond. Woensdagmiddag stuurde KV een bericht de wereld in dat er al 555 verse mini-abonnementen zijn verkocht. Ook de minder aantrekkelijk affiches spreken dus aan. Samen met de supporters die voor het seizoen al voor de Play-Offs hadden bijbetaald, komt het totale aantal nu op net iets meer dan 10.000 abonnees.

Zij mogen zich de komende weken uitleven in de Europe Play-Off. CEO Frank Lagast reageert bijzonder opgetogen op dat aantal. "Bij Malinwa zijn we het Play-Off-systeem liever kwijt dan rijk", merkt hij nog even fijntjes op op de website. "Maar als je ziet dat er toch zoveel mensen ook tijdens de Europe Play-Offs onze ploeg wil steunen, dan worden we hier alleen maar gelukkig van."

De abonnementenverkoop loopt overigens nog steeds. Daarna kan je natuurlijk ook losse tickets aankopen. Deze zaterdag trapt KV haar Play-Off-campagne af op het veld van ... OH Leuven, waar de droom op de top-zes finaal aan diggelen ging. De vrijdag nadien staat de eerste thuispartij op het programma. Dan komt Sint-Truiden langs Achter De Kazerne.