Vanhoutte onthult wensen Vanhaezebrouck: “Anderen lagen misschien dwars”

Vanhoutte onthult wensen Vanhaezebrouck: “Anderen lagen misschien dwars”

27 maart - 10:45
4

Charles Vanhoutte maakte de overstap van Cercle Brugge naar Union SG. Ook KAA Gent lag op de loer waar coach Hein Vanhaezebrouck flink doorduwde voor de middenvelder.

Tegenover Het Laatste Nieuws onthult Vanhoutte de plannen van HVH. “Hein was de eerste die me belde. Hij wou me heel graag, maar anderen binnen Gent lagen misschien dwars. Ik weet dat hij veel moeite voor me heeft gedaan. Na een wedstrijd tegen Gent benadrukte hij nog maar eens dat hij op het gaspedaal aan het duwen was om me binnen te halen. Maar toen was Union daar.”

Uiteindelijk kwam Chris O’Loughlin op de proppen. “Hij haalde fases boven en vroeg naar mijn ideeën. Die had z'n huiswerk gedaan, man. Dan krijg je als speler het gevoel dat ze je willen voor je kwaliteiten. Als je met Chris praat, zal het in negentig procent van de gevallen over voetbal gaan. Hij is er al even gek van als ik.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.