Doku wil prestatie neerzetten tegen Engeland: Inschatten hoe ver we staan

Doku wil prestatie neerzetten tegen Engeland: "Inschatten hoe ver we staan"

26 maart - 10:51

Dindsdag nemen de Rode Duivels het op in en tegen Engeland. Manchester City-winger Jérémy Doku heeft er alvast zin in en wil een prestatie neerzetten tegen The Three Lions

Doku heeft zin in het duel dat op het legendarische Wembley zal doorgaan. "We hebben er zin in. Mooi stadion, mooi veld, veel fans", aldus Doku voor de camera van VTM. "Het is een vriendschappelijke wedstrijd, maar zo gaan we die niet benaderen."

Het voormalig RSC Anderlecht-goudhaantje beseft dat het tegen Ierland niet geweldig was. "Volgens mij wordt het een mooie match. Dat was in Ierland niet zo, dat gaan we niet ontkennen", zegt Doku. "Ik ben er zeker van dat het tegen Engeland helemaal anders zal zijn. We willen op de afspraak zijn. Tegen dit topland gaan we ook al een beetje kunnen inschatten hoe ver we momenteel staan. Dan kunnen we verder werken voor het EK."

Doku speelt zelf uiteraard in de Engelse Premier League en moet bekennen dat deze wedstrijd daarom nét iets specialer is voor hem. "Dit is toch een mooie gelegenheid", lacht Doku. "Ik zal proberen nóg meer kilometers te lopen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.