Mbappé geeft snel uitsluitsel over toekomst: Niet langer een gespreksonderwerp

Mbappé geeft snel uitsluitsel over toekomst: "Niet langer een gespreksonderwerp"

24 maart - 14:24

Voordat Duitsland en Schotland op 14 juni het EK inluiden, is bekend waar de toekomst van Kylian Mbappé ligt. Dat heeft de Franse superster van (nu nog) Paris Saint-Germain bekendgemaakt in een interview met de Franse televisie. 

Mbappé wordt al maanden, al dan niet jaren, in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid. Nu zijn contract bij PSG afloopt en hij niet uitstraalt dat contract nog te gaan verlengen, lijkt een overstap naar De Koninklijke onvermijdelijk. Waar zijn toekomst de gemoederen van de gemiddelde voetbalfan nog behoorlijk bezighoudt, is het voor hemzelf en zijn directe omgeving geen topic meer. "Dat is niet langer een gespreksonderwerp bij ons in de kleedkamer, mensen praten er niet meer met mij over, en er is ook geen probleem", aldus Mbappé in gesprek met Téléfoot

"Ik zal op het EK aankomen met rust in mijn hoofd. Ik heb die al, en voor de andere mensen zal die er ook komen. Ik weet zeker dat we op het EK mooie dingen gaan laten zien", besluit de 25-jarige steraanvaller, die zaterdagavond nog in de basis stond tijdens het verloren oefenduel van Frankrijk met EK-organisator Duitsland. 

Op het EK neemt vice-wereldkampioen Frankrijk het in de groepsfase op tegen Oostenrijk, Polen/Wales en Nederland.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.