LIVE-Discussie: Ook na de rust geen beterschap in Ierland - België (gesloten)

LIVE-Discussie: Ook na de rust geen beterschap in Ierland - België (gesloten)

23 maart - 16:52 Laatste update: 19:50
93

De Rode Duivels nemen het in een oefeninterland op tegen Ierland in het Aviva Stadium in Dublin naar aanloop van het EK in Duitsland komende zomer.

Bij Ierland staat recordinternational John O’Shea voor het eerst aan het roer als bondscoach. De Ieren konden sinds 1966 nooit winnen van de Rode Duivels. In elf confrontaties wonnen de Rode Duivels er drie en werd het vijf keer gelijk.

Opstelling Ierland: Kelleher, Coleman, Omobamidele, O’Shea, Brady, Cullen, Collins, Smallbone, Ogbene, Ferguson, Szmodics.

De Rode Duivels en Domenico Tedesco zijn elf wedstrijden op rij ongeslagen met acht overwinningen en drie gelijke spelen. Opvallend is dat De Winter mag debuteren. Ook Deman, Vermeeren en Vranckx starten in de basiself. Youri Tielemans is kapitein.

Opstelling Rode Duivels: Sels, Castagne, Faes, De Winter, Deman, Vermeeren, Vranckx, Tielemans, Bakayoko, Openda, Trossard.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.