Gentse supportersgroep heeft hoge verwachtingen van Baro: 'Veel potentieel'

Gentse supportersgroep heeft hoge verwachtingen van Baro: 'Veel potentieel'

22 maart - 15:17 Laatste update: 15:42
10

Het is intussen al weer van 2019 (!) geleden dat KAA Gent nog eens aantrad in de Champions' Play-Off. Nochtans wezen verschillende analisten vorige zomer nog met hun vinger richting Oost-Vlaanderen als titelkandidaten. Een turbulente winter, met een heleboel vertrekkers, heeft die bubbel doorprikt. De Gentse supportersorganisatie 'Tribune 7' heeft nu een open brief gestuurd naar eigenaar Sam Baro.

De zakenman stapte vorig jaar aan boord bij La Gantoise, al zal hij er pas vanaf deze zomer zelfstandig de lijnen uitzetten. Bij Tribune 7 kijkt men nu al uit naar dat komende seizoen. 'Dat schept verwachtingen', staat er onder meer te lezen. Gent wil eindelijk nog eens volledig bovenaan meespelen, 'na nog maar eens een overgangsseizoen'.

Er zit dus een bittere ondertoon in de brief, maar in het algemeen willen de Gentse fans ook positief naar de toekomst kijken. Daarvoor hebben ze elf kernpunten opgesteld die in hun ogen de volgende maanden en jaren aangepakt moeten worden. Onder meer een gezond evenwicht tussen ambitie en realisme, verleidelijk spel op het veld, een betere ticketverkoop en respect voor de eigen aanhang komen aan bod.

De hele brief kan je HIER lezen.