KRC Genk geeft voorsprong uit handen, maar ziet pion terugkeren na blessureleed

KRC Genk geeft voorsprong uit handen, maar ziet pion terugkeren na blessureleed

21 maart - 17:00
6

In de Champions' Play-Offs zal KRC Genk weer kunnen rekenen op Alieu Fadera. De flankaanvaller raakte begin februari geblesseerd, maar vierde donderdag zijn comeback in de gewonnen oefenwedstrijd tegen SK Deinze.

Genk oefende donderdag achter gesloten deuren tegen Deinze. Een partij die met 2-2 werd gelijkgespeeld na twee doelpunten van Anouar Ait El Hadj. Toch was er vooral aandacht voor Fadera, die na bijna twee maanden blessureleed zijn comeback vierde.

Een belangrijke terugkeer voor Genk, dat het zonder Luca Oyen moet doen voor de rest van het seizoen en ook Christopher Bonsu Baah na zijn rode kaart enkele wedstrijden dreigt te moeten missen. Fadera kan op 1 april een leemte opvullen, wanneer Genk het opneemt tegen Union.

De 22-jarige Fadera kende voorlopig een seizoen met ups en downs bij Genk. Hij kwam voorlopig 25 keer uit voor Genk, waarin hij goed was voor drie doelpunten en vier assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.