Rode Duivel Deman is Cercle Brugge niet vergeten: “Kwalificeren fantastisch”

Rode Duivel Deman is Cercle Brugge niet vergeten: “Kwalificeren fantastisch”

20 maart - 18:02
2

Olivier Deman, de linkermiddenvelder van Werder Bremen, is onderdeel van de selectie van De Rode Duivels. De voormalige speler van Cercle Brugge mag hopen op speeltijd tijdens de oefeninterlands tegen Ierland en Engeland. Deman gaf aan zeer content te zijn met de plaatsing van Cercle Brugge voor de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League.

“Ik ben heel blij dat mijn ex-vereniging Cercle de Champions’ Play-offs heeft bereikt”, citeert Het Belang van Limburg Deman. “Ik weet heel goed dat ze er keihard voor hebben gewerkt. Ik gun ze het allerbeste. En wie weet wat er nog volgt? Ik kon spijtig genoeg niet aanwezig zijn op de wedstrijd tegen RWDM (4-0, red.), want ik moest zelf naar hier reizen. Van de tussenstanden was ik wel op de hoogte. Ronduit fantastisch dat ze zich konden kwalificeren”, aldus Deman.

Deman heeft nog steeds contact met zijn voormalige ploegmaats bij Cercle Brugge. De Rode Duivel deelde zijn felicitaties. “De jongens met wie ik nog contact heb, kregen natuurlijk allemaal felicitaties. Terecht. Het heeft fysiek enorm veel gevraagd van hen. Ze verdienen het ook echt. Ik ben niet meer naar Brugge gegaan om mee te vieren, want ik moest hier bij de Duivels zijn”, besluit Deman.