Courtois ziet nieuwe dreun slechts als 'kleine terugslag voor sterkere terugkeer'

Courtois ziet nieuwe dreun slechts als 'kleine terugslag voor sterkere terugkeer'

19 maart - 22:01

Thibaut Courtois moet zijn terugkeer op het voetbalveld uitstellen. De doelman van Real Madrid stond op de drempel van zijn wederoptreden, maar heeft dinsdag een nieuw letsel opgelopen, ditmaal aan zijn andere knie. Intussen heeft hij daar hoopvol op gereageerd via sociale media.

Op zijn Instagram-profiel plaatste Courtois dinsdagavond een geruststellende boodschap. 'Bedankt allemaal voor jullie berichten. Ik ben droevig om deze blessure, die echter slechts een kleine terugval vormt op de weg om veel sterker terug te keren. Jullie steun voelen doet me al veel beter voelen', dankt hij al zijn volgers voor hun opbeurende berichten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thibaut Courtois (@thibautcourtois)

Courtois lijkt er dus van uit te gaan dat deze nieuwe opdoffer slechts voor enkele weken inactiviteit zal zorgen. Dat zou best kunnen, aangezien het nu om een meniscusletsel gaat en niet over de kruisbanden, zoals afgelopen zomer. Normaal gezien geneest zo'n blessure een stuk vlugger. Toch blijft het een vraagteken of Courtois dit seizoen nog op het veld zal staan. Over het EK in Duitsland had hij eerder al een kruis getrokken.