Supportersgroep Charleroi schreeuwt om ontslag van Bayat in statement

Supportersgroep Charleroi schreeuwt om ontslag van Bayat in statement

19 maart - 10:48 Laatste update: 10:57
10

Na de 5-0 pandoering op bezoek bij KAA Gent moet Sporting Charleroi zich opmaken voor de Relegation Play-offs. Voorzitter Mehdi Bayat is nu - niet voor het eerst - kop van jut voor de fans. Supportersgroep Storm Ultras deelt een statement op sociale media waarin ze vragen om het ontslag van Bayat. 'De maffia is te hard aanwezig in onze club en dat werkt helemaal niet', klinkt het onder andere. 

'Een grote schoonmaak is nodig, en snel', klinkt het bij de supportersgroep. Men verwijt Bayat dat hij zichzelf heeft verrijkt dankzij de club, zonder ze te laten groeien. Daarnaast is de maat vol wat betreft 'zijn opzichtige uitspraken' en 'opschepperij', die de Ultras vervolgens herhalen.

Mehdi Bayat wil naar verluidt een nieuw stadion bouwen, waarvan hij de enige eigenaar zal zijn. 'Als het stadion wordt beheerd zoals de club, wordt het een tweede versie van het huidige stadion, maar er zal één maffia-familie rijker van worden', klinkt het verder.

Vervolgens doen de Ultras een oproep aan de sponsors om hun budget op te schorten voor volgend seizoen en aan de abonnees om niet te verlengen zolang Bayat aan het roer staat. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.