Mannaert moet een standbeeld krijgen voor de verkoop van Thiago

"Mannaert moet een standbeeld krijgen voor de verkoop van Thiago"

18 maart - 21:55 Laatste update: 21:56
46

Club Brugge slaagde er zondag niet om te winnen van STVV en ging uiteindelijk met 2-1 onderuit. Heel wat spelers zakten in die partij door de mand, zag men bij Extra Time.

Onder meer Joel Ordonez kende een moeilijke fout en beging een penaltyfout tegen STVV. "Club Brugge heeft al vaker punten laten liggen door spelers die in de fout gaang en tegen STVV was het Ordonez", gaf Gert Verheyen aan.

Johan Boskamp zag hem ook een slechte partij spelen, maar vond ook Igor Thiago absoluut niet uitblinker. "Tegen STVV speelde hij echt slecht, een krentenbol. Als je bij Club Brugge speelt moet je er elke week staan", klinkt het.

Dat de Braziliaan volgend seizoen naar de Premier League mag verhuizen en voor 37 miljoen euro werd verkocht, begrijpt Boskamp al helemaal niet. "Vincent Mannaert moet een standbeeld krijgen, want als je Igor Thiago verkoopt voor 37 miljoen... Niet normaal", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.