CEO Jaecques (Antwerp): “In theorie is de kloof met leider Union overbrugbaar”

CEO Jaecques (Antwerp): “In theorie is de kloof met leider Union overbrugbaar”

18 maart - 21:14
10

Sven Jaecques, de CEO van Royal Antwerp FC, blikt vooruit op de Champions’ Play-Offs van The Great Old. Antwerp mag in de eerste speelronde van de Champions’ Play-Offs op bezoek bij RSC Anderlecht. Jaecques vertelt over het doel van Antwerp.

Jaecques was met Antwerp liever begonnen op De Bosuil dan in het Lotto Park tegen Anderlecht. “Het zou comfortabeler zijn om onze eerste wedstrijd thuis te spelen. Maar het is wel zo dat we vorig jaar ook op bezoek bij Union begonnen”, citeert Het Laatste Nieuws Jaecques.

Jaecques vertelt verder over de kloof tussen Antwerp en koploper Union SG. “In theorie is de kloof (van negen punten, red.) met leider Union overbrugbaar. Maar in praktijk zouden we vier wedstrijden beter moeten doen dan hen. Zacht uitgedrukt is dat pittig”, aldus Jaecques.

Jaecques wordt vervolgens gevraagd of Antwerp Union de titel in de Jupiler Pro League zou gunnen. “Als er iemand in play-off 1 zit en Union de titel gunt, zou dat een rare situatie zijn. We hebben een zeer correcte band met de mensen van Union, maar gaan er alles aan doen om de wedstrijden tegen hen te winnen”, besluit Jaecques.