Boze Vanaken krijgt gelijk: Club Brugge had strafschop moeten krijgen

Boze Vanaken krijgt gelijk: "Club Brugge had strafschop moeten krijgen"

18 maart - 19:06
40

Na afloop van de partij tegen STVV was Hans Vanaken streng voor de wedstrijdleiding. Volgens de kapitein van Club Brugge beging men bij STVV een duidelijke strafschopfout op hem die niet werd gefloten. Het PRD geeft hem nu ook gelijk.

"Dat was gewoon een duidelijke penalty", gaf Vanaken aan na de partij. "We zullen morgen wel weer horen waarom het toch geen strafschop was", aldus de kapitein. Een dag later heeft hij ook antwoord én gelijk gekregen.

Voor Frank De Bleeckere had Club Brugge, dat bij een correcte beslissing op 0-2 had kunnen komen, een strafschop moeten krijgen. "Vanaken kreeg met twee handen een por in de rug, zodat hij de bal niet kon spelen. De bal had hier dus op de stip gemoeten", gaf De Bleeckere kort aan.

De strafschop kwam er echter niet en STVV knokte zich terug in de wedstrijd. Het wist de partij uiteindelijk nog met 2-1 te winnen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.