LIVE: Kijk naar de bekendmaking van de kalender voor de Play-Offs

LIVE: Kijk naar de bekendmaking van de kalender voor de Play-Offs

18 maart - 17:16 Laatste update: 17:32
3

De reguliere competitie is in een definitieve plooi gevallen en we mogen ons opmaken voor de Play-Offs. De bekendmaking van de kalender voor die Play-Offs kan u ook LIVE volgen!

De Champions' Play-Offs belooft alvast razend spannend te worden, met Union dat er als leider aan begint. RSC Anderlecht achtervolgt en wordt gezien als de grootste concurrent voor de titel, terwijl Club Brugge, Royal Antwerp FC, KRC Genk en Cercle Brugge hoogstwaarschijnlijk zullen strijden voor de andere Europese tickets. Of komt er toch nog een grote verrassing aan?

Verder is er uiteraard ook nog de Europe Play-Offs, waarin KAA Gent, KV Mechelen, STVV, Standard, Oud-Heverlee Leuven en KVC Westerlo zullen moeten uitvechten wie het laatste Europese ticket pakt. Verder in de Relegation Play-Offs zullen RWDM, Eupen, KV Kortrijk en Charleroi er nog alles aan doen om die degradatie te vermijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.