'RSC Anderlecht praat met Vertonghen over een extra seizoen'

'RSC Anderlecht praat met Vertonghen over een extra seizoen'

18 maart - 15:15
21

RSC Anderlecht en Jan Vertonghen zijn met elkaar in gesprek. Paars-wit hoopt Vertonghen te overtuigen nog een extra seizoen bij Anderlecht te spelen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Het is duidelijk dat Anderlecht volledig inzet op een extra jaar van de recordinternational. Vertonghen heeft nu de kans om zijn contract met paars-wit te verlengen. De gesprekken verlopen in een ontspannen sfeer, en er is vertrouwen van beide kanten.

De fans hopen vurig op een extra jaar. 'Ons verhaal is nog niet voorbij! Jan+1' stond op het spandoek van fans die Vertonghen graag langer bij paars-wit zien.

De verdediger, die op 24 april 37 wordt, tekende eind augustus 2022 bij de club. Zonder aanpassing aan het contract, loopt het avontuur eind juni van dit jaar af. Het is nog onbekend wanneer Vertonghen zijn besluit bekendmaakt over of hij in de Jupiler Pro League blijft uitkomen voor paars-wit.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.