Westerlo en Genk doen pijn: Staken het mes nog dieper in de wonde

Westerlo en Genk doen pijn: "Staken het mes nog dieper in de wonde"

17 maart - 22:33
12

Zondag haalde KAA Gent uit tegen Charleroi. Maar ondanks een 5-0 zege van de Buffalo's tegen de Zebra's wist Gent zich niet te plaatsen voor de Champions' Play-Offs. Dat doet pijn bij Davy Roef.

Roef keepte een sterke match en hield vooral in de eerste helft zijn ploeg overeind. "We hebben vandaag uiteindelijk ons werk gedaan om niet – zoals vorig jaar – extra teleurgesteld te zijn door onszelf in de voet te schieten. Helaas was dat niet genoeg. Door het verloop de avond is de ontgoocheling toch zeer groot", stelde Roef op de website van KAA Gent.

Gent haalde Play-Off 1 niet, omdat Cercle Brugge won van RWDM en KRC Genk een punt pakte bij Westerlo. In het slot van de match in de Kempen stopten beide ploegen met voetballen. Die beelden zag Roef ondertussen ook. "Dat is natuurlijk jammer. Maar oké, we moeten dat schouwspel niet de schuld geven. Er zijn andere dingen gebeurd… Maar het duwt het mes nog wat dieper in de wonde."

Gent maakt zich nu op voor de Europe Play-Offs. Daarin speelt het tegen KV Mechelen, STVV, Standard, Westerlo en Oud-Heverlee Leuven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.